COVID 9.11 – Demonstráció a Normális Életért

Szeptember 11-én országos demonstrációt szervezünk a Normális Életért!

Szeptember 11-én a Normális Életért meghirdetett országos demonstrációnkkal kapcsolatosan a következő dolgokban kellene a segítségetek, ezért itt a megyei csoportban. illetve helyben várjuk azok jelentkezését:
– akik rendezőként és segítőként tudnának résztvenni,
– akik videókat tudnának készíteni vagy élő adást létrehozni,
– akik transzparenst vagy propaganda anyagot tudnának készíteni,
– akik tudnának bármilyen médiában megjelenést biztosítani vagy ebben segíteni,
– vagy akik bármi másban tudnának a segítségünkre lenni, ami fontos vagy hasznos lehetne még.

MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN, mert a COVID 9.11 demonstráció csak a Ti részvételetekkel és közreműködésetekkel fog célt érni és emlékezetessé válni!

Elkészültek a felhasználható propaganda anyagok és a közvélemény kutatáshoz a kérdőív is, amiket itt tudtok kiválasztani kedvetek szerint és lementeni különféle méretben: https://covid911.info/letoltheto-anyagok
A hátoldalára pedig rá tudjátok rakni a saját megyétek és településetek szerinti információkat és elérhetőségeket, az elképzelések és a saját ízlésetek alapján.

Ahhoz, hogy vidéken is jól sikerüljön a szervezés és önállóak tudjatok lenni, mindenki lépjen be a saját megyéjének csoportjába és kerüljetek mielőbb kapcsolatba egymással, hogy meg tudjátok jól rendezni a demonstrációkat. Fogjatok össze, kérjetek segítséget, és ki-ki járuljon hozzá a lehetőségei szerint a rendezvény sikeréhez!
És jelentkezzetek a megyeszékhelyen kívüli településekről önálló összejövetelekkel, mert ha kicsiben is, de azzal hatékonyan HOZZÁJÁRULTOK AZ ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓNK KÖZÖS SIKERÉHEZ!

Ezért aki csak tud, kapcsolódjon be a szervezésbe, és jelezze ezt a csoportban a moderátoroknak, hogy gyorsítsuk a dolgokat és a kommunikációt. Ha nem találsz senkit, akivel egyeztethetnél, akkor írjál erre az e-mail címre, és majd segítünk: [email protected]
Invitáljatok minél több új embert a csoportokba, hátha éppen ők fognak segítséget és jó ötleteket adni, és hogy minél többen legyünk mindenhol szeptember 11-én! Legyetek ügyesek és önállóak, mert nem szabad másokra várni.

A lényeg, hogy lássanak titeket az ott élők, és ezt dokumentáljuk is. Emellett pedig hogy propaganda jellege is legyen és bevonzzatok másokat, a nyomtatható kisméretű szórólap mintákat letöltsétek le, és kinyomtatva osztogatni lehet majd a járókelőknek, és beszélgetni is tudtok így velük: https://covid911.info/letoltheto-anyagok
A hátoldalukra csináljatok helyi, sajátos anyagot is, mert amit felrakunk, az csak általános tartalom, bárhol használható szabványos megjelenés.

Természetesen, ha szükség van rá és tudunk, akkor segítséget is fogunk adni, ha bármi gond vagy kérdés lenne, írjatok a [email protected] e-mail címre. Lesznek még új információk, és néhány hasznos dologról még a korábbi felhívásban is olvashattok itt: https://facebook.com/DoktorGodeny/posts/2688316811427629

Ahogy ezt már jeleztük, a rendezvényt be lehet jelenteni, de nem feltétlenül szükséges, mert ez csak egy találkozó a közterületen, mint ha például focimeccsre mennétek, és adott helyen előtte találkoztok, és viszitek a buzdításhoz szükséges kellékeket. Nincs kötött pódium stb, így területfoglalás sem kell.
És szórólapozni is lehet, kivéve magánterületen. De ha nagyobb demonstrációt akartok és pl. pódiummal, akkor jelentsétek be a rendőrségen, és ők azt nyugtázzák, ennyi, nem nagy ügy. A google-ban ha rákerestek van erről infó, de egyébként ezen a honlapon keresztül: https://ugyintezes.police.hu lehet megoldani, és az elektronikus bejelentéshez ügyfélkapuval kell rendelkezni.

Itt az idő, mutassuk meg, hogy mire vagyunk önállóan képesek, mert ez fogja láttatni az erőnket és azt, hogy INNENTŐL BENNÜNKET IS KOMOLYAN VEGYENEK!
Ezért most mindenki kapcsolódjon be és szervezkedjetek a leírtak szerint, ne bonyolódjatok a részletekbe és ne akadjatok el, hogy pénteken igazi és VISSZAFORDÍTHATATLAN ÁTTÖRÉST ÉRJÜNK EL a COVID 9.11 demonstrációnkkal!