COVID 9.11 – Demonstráció a Normális Életért

Szeptember 11-én országos demonstrációt szervezünk a Normális Életért!

A pénteki országos demonstráción lehetőséget biztosítunk arra, hogy a virtuális téren kívül is meg tudjuk beszélni a mindannyiunkat érintő korlátozó intézkedések értelmetlenségét, és elmondhassuk az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat és a véleményünket, valamint elképzeléseinket a jövőről!

A központi rendezvény Budapest belvárosában, jelképesen is a Szabadság téren lesz, ahol 15 órától lehet gyülekezni, és utána 20 óráig lesznek programok. Erről folyamatosan tájékoztatást fogunk adni.

Mindenkit szívesen várunk, viszont a vidéken élők idejét és energiáját inkább arra szeretnénk fordítani, hogy a megyeszékhelyeken jelenjenek meg ebben az időben, és szintén a Szabadság téren, mert az mindenhol van – ha már szabadságunk meg lassanként nincs -, és ott jöjjenek össze és ismerkedjenek meg egy találkozó keretében.

A Normális Életért meghirdetett pénteki országos demonstrációnkkal kapcsolatosan a következő dolgokban kellene a segítségetek, ezért várjuk azok jelentkezését a [email protected] e-mail címünkre:
– akik rendezőként és segítőként tudnának résztvenni,
– akik videókat és riportokat tudnának készíteni, élő adást létrehozni,
– akik transzparenseket, zászlókat vagy molinókat tudnának készíteni,
– akik tudnának bármilyen médiában megjelenést biztosítani vagy ebben segíteni,
– vagy akik bármi másban tudnának a segítségünkre lenni, ami fontos vagy hasznos lehetne még,
és végül SZÜKSÉG LENNE AZ ANYAGI TÁMOGATÁSOTOKRA, amit erre a bankszámlára lehet adományként elküldeni: 68800099-11153906
Külföldről pedig ezt kell beírni: HU95-6880-0099-1115-3906-0000-0000

Elkészültek a felhasználható propaganda anyagok és a közvélemény kutatáshoz a kérdőív is, amiket itt tudtok kiválasztani kedvetek szerint és lementeni különféle méretben: https://covid911.info/letoltheto-anyagok
A hátoldalára pedig rá tudjátok rakni a saját megyétek és településetek szerinti információkat és elérhetőségeket, az elképzelések és a saját ízlésetek alapján.

Ahhoz, hogy vidéken is jól sikerüljön a szervezés és önállóak tudjatok lenni, mindenki lépjen be a saját megyéjének csoportjába és kerüljetek mielőbb kapcsolatba egymással, hogy meg tudjátok jól rendezni a demonstrációkat. Ott is fogjatok össze, kérjetek segítséget, és ki-ki járuljon hozzá a lehetőségei szerint a rendezvények sikeréhez!
És jelentkezzetek még több településről önálló összejövetelekkel, mert ha kicsiben is, de azzal hatékonyan HOZZÁJÁRULTOK AZ ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓNK KÖZÖS SIKERÉHEZ!

Ezért aki csak tud, kapcsolódjon be a szervezésbe is, és jelezze ezt a csoportban a moderátoroknak, hogy gyorsítsuk a dolgokat és a kommunikációt. Invitáljatok minél több új embert a csoportokba, hátha éppen ők fognak segítséget és jó ötleteket adni, és hogy minél többen legyünk mindenhol szeptember 11-én! Legyetek ügyesek Ti és önállóak, mert nem szabad másokra várni.

Természetesen, ha szükség van rá és tudunk, akkor segítséget is fogunk adni, ha bármi gond vagy kérdés lenne, írjatok a [email protected] e-mail címre. Lesznek még új információk, és néhány hasznos dologról még a korábbi felhívásban is olvashattok itt: https://facebook.com/DoktorGodeny/posts/2688316811427629

Mutassuk meg, hogy mire vagyunk önállóan képesek, mert ez fogja láttatni az erőnket és azt, hogy INNENTŐL BENNÜNKET IS KOMOLYAN VEGYENEK!