Döbbenetes információk, amiről senki nem beszél!

Vajon ezek a „járvány” adatok miért nem jelennek meg sehol?
Olyan statisztikai elemzést készítettem, amire eddig még senki nem vette a fáradtságot. Talán érthető is, mert nagyon tanulságos, és nem mellesleg, ha ezek így megjelennének a médiában nagyközönség előtt, az elmúlt bő 5 hónap intézkedései óriási felháborodást váltanának ki.
Nem beszélve arról, hogy még a „vírus-félőknek” is megmagyarázhatatlan lenne a most ősztől tervezett újabb, és még az eddigieknél is értelmetlenebb intézkedések bevezetése!

Azt például tudta valaki, hogy Békés, Szabolcs és Vas megyében még a koronavírusra fogott haláleset sem volt? Annak ellenére sem, hogy jellemzően az idős és krónikus betegségben szenvedő elhunytakra előszeretettel fogták ezt rá. És még 35 év alatt sem halt meg senki, ellentétben az erről szóló rémhírekkel. A 20 év alatti korosztályból pedig száz körül vannak az „megfertőzöttek” száma.
És mindent összegezve, 100 ezer lakosra kb. 40 fertőzött és 6 halott jut az országban – ÉS EMIATT KELLETT ÖSSZEOMLANI MINDENNEK?!

De van ennél még ennél is fontosabb, és soha senki nem beszél még róla.
Mégpedig az, hogy mint tudjuk, március óta mostanáig az állítólag vírussal a szervezetükben elhunytak száma 614 fő, de ebből mindössze 14 ember halt meg a nyilvános kormányzati oldalon vezetett hivatalos statisztika szerint úgy a koronavírustól, hogy elvileg más betegsége nem volt! De csak elvileg nem volt…

Itt vannak a https://koronavirus.gov.hu/elhunytak oldal listájából az adatai ezeknek a személyek, a listában található sorszámuk, az életkoruk, és a hozzájuk fűzött megjegyzések alapján sorban kigyűjtve:

A 11-es 80 év – nincs adat

Az 58-as 82 év – adatok feltöltés alatt

A 60-as 76 év – adatok feltöltés alatt

A 85-ös 59 év – adatok feltöltés alatt

A 103-as 76 év – adat feltöltés alatt

A 109-es 75 év – adat feltöltés alatt

A 124-es 76 év – adat feltöltés alatt

A 142-es 53 év – adat feltöltés alatt

A 179-es 85 év – nem ismert

A 208-as 60 év – az adat feltöltés alatt

A 256-os 40 év – alapbetegség nem ismert

A 348-as 72 év – nincs

A 393-as 81 év – nincs adat

Az 551-es 37 év – nem ismert

Tehát 14 fő mindössze!
Amiből valójában csak 1-nek írták azt a betegsége megjegyzésében, hogy nincs alapbetegsége, 3-nak nem ismert, 2-nél pedig nincs adat, a maradék 8-nál meg az adatok feltöltés alatt vannak!
Vagyis még ezeknél sem biztos, hogy a koronavírus miatt haltak meg, csak nem volt náluk feltüntetve semmilyen információ vagy más betegség.

Ezzel számolva rögtön kiderül, hogy csak 4, vagy legfeljebb 6 emberről mondható el talán, hogy valóban a koronavírus áldozata, mert a többi 8-nál tulajdonképpen még nem tudjuk, mert az adatok továbbra sincsenek feltöltve!
És ezt nem én találom ki, hanem az ország hivatalos kormányzati tájékoztató oldalán látható (https://koronavirus.gov.hu/elhunytak), és mindenki megnézheti a saját szemével!

Szóval nézze csak ezt meg mindenki bátran, hogy végre magukhoz térjenek az emberek, KÜLÖNÖSEN AZOK, AKIK MÉG MINDIG RETTEGNEK ÉS HISZNEK A HALÁLOS VÍRUS MESÉJÉBEN!

Egyes szám: Egy gondolat “Döbbenetes információk, amiről senki nem beszél!

 1. Vízöntő Zoltán Válasz

  Amikor kiküldték a katonákat hazánkban is az utcára,szinte egy időben a bolygón több országban egy vírus ellen,már biztosra vettem,hogy ez egy megrendezett műsor!
  Bevallom,hogy már vártam,vajon mikor és mivel fog előrukkolni ez a tébolyult földet bitorló banda. A 70 es évektől nem titkolt doktrinájukban fölvázolták,hogy lehet a földfelszíni emberiséget teljesen rabszolgává,irányíthatóvá tenni! Az egyik,hogy egy világméretű háborúban megrokkantva már könnyebben irányíthatóak és egyben meg is tizedelődnek. Ez eddig nem jött nekik össze! A másik egy világméretű járvány! Mindez azért következhetett be,mert hiába való volt a bolygón több évtizednyi figyelmezetetéseink az éghajlatmódosításra,amit hosszú évtizedek óta végeznek és azok a figyelmeztetéseink,hogy a bolygón nincs demokratikus választás! Az csak egy illúzió a földfelszíni rabszolgáknak. A földet uraló családok,mivel tudják már hogy hatalmuknak hamarosan vége,ezért számukra nincs mit veszteni.Mondhatnánk,hogy ez a korona projekt még is csak humánusabb,mint hogy rakétáktól és bombáktól halnánk meg.
  Magyarországon eddig,szinte minden évben 4-5 ezer ember halt meg a különböző influenza vírusok szövődményeibe. Természetesen ezeket a vírusokat is ezek a rosszfiúk tesztelgették a bolygón már több évtizede.
  Ez a cikk talán segít a tisztánlátásban: https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/otezer_magyart_vitt_el_az_influenza_januarban_megsem_nepszeru_az_oltas.632435.html Ötezer magyart vitt el az influenza januárban – mégsem népszerű az oltás! Szepesi Anna cikke a Napi.hu-n 2017. március 29. szerda, 15:21
  És egy 2015 ös cikk szintén Szepesi Annától https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rejtelyes_kor_pusztit_magyarorszagon_miert_halnak_meg_egyre_tobben.604981.html?fbclid=IwAR3zWDHQ1UqzCLEZywO7tgOVbYiA4x7BXkDl4nHCM6lTRUdInffbH0wJKW0 Rejtélyes kór pusztít Magyarországon – Miért halnak meg egyre többen? 2015. október 27. kedd, 07:17

  Nézzük sorra,hogy ez a beteg földet uraló banda milyen üzenetet küldött ki a világnak 2012 ben a Londoni Olympia megnyitóján! : https://www.youtube.com/watch?v=7zNOo-_biEo 2012 London (megnyitó részlet)
  Ebben a kis műsorban bemutattak mindent,amit rá 7 évvel elindítottak! ~200 gyermeket tolnak be infúziós szerelékes ágyon a koronásra feldíszített Olympiai stadionba. Bemutatják,hogy az egészségügyi személyzet milyen táncot jár majd(szegények a 24h szolgálat előtt kínjukban!) Aztán megjön a híres Vuhani több szintű torony kocsiként, félelmetes lovaknak öltözött emberek által körbehúzva,épp “véletlenül” egy Kínai nő arca mögött bevágva az élő műsorba. Aztán megérkeznek a vírusok egy hatalmas kör alakú antennát szimbolizáló helyről,de szállnak a levegőben is! A vírusok kergetik a gyermekeket és egyszer csak felül a kórházi betegágyon Boris Johnson-t szimbolizáló bábú is!!! Vajon honnan tudták,2012 ben hogy ő miniszterelnök lesz egyáltalán és hogy kórházba kerül(épp egy vírusos betegségből adódóan)???Aztán felemelkedik egy félelmetes (cabal) varázsló is aki a pálcájából többször porlaszt a levegőbe is. Ez a beteg banda szeret kérkedni és üzengetni az emberiségnek. Akkor jól megtapsikolták a nézők a műsort,ahelyett,hogy kifütyülték volna,hogy egy ilyen félelmetes és beteg műsor nem illik egy Olympia eszmeiségéhez! Az élő műsorba bevágtak olyan jeleneteket is,amikor a nézőtér üres,de infót közvetítettek vele. Minden kamera snittnek ,jelentősége és üzenet tartalma van! A youtube minden olyan videót eltávolít,ami ezt a műsort feliratozná,vagy magyarázatot fűzne a látottakhoz!
  Érdemes még megnézni Vittori Sgarbi olasz parlamenti képviselő felszólalását is,amiben felháborodva szól a parlamenthez,hogy ne hazudozzanak,mert Olaszországban nem halt meg ~25 Ezer ember a koronavírusban! https://www.youtube.com/watch?v=R7-wWVohohk Az Olasz parlamentben beszél Vittorio Sgarbi a koronavírus hisztériáról
  A jól marketingelt koronavírus a félelemkeltésről és az emberi jogok csorbításáról szól! Az emberiségnek összefogásra,EGYSÉG be rendeződve mindenféle pártoktól mentesen van most szükségük,hogy a cabal horda évezredeken át működtetett “Oszd meg és uralkodj” elvét megtörve,a kezébe vegye a sorsa irányítását!
  Nem maradt már sok “lineáris” idő,mert a bolygó hatalmas változások előtt áll és nem mindegy,hogy hány lelkület van ébren ezekben a lebutított 2 szál DNS ű testekben!
  Azok akik ebben a mocskos koronás projektben részt vesznek a földfelszíni emberiség ellen,mind meg lesznek büntetve! Nincs olyan hely ezen a bolygón,de még a naprendszer féregjárataiban sem,ahová el tudnának bújni a felelősségre vonásuk elől,még ha most arrogánsak és magabiztosak is! Bíráik várnak már rájuk,kik nem csak a genetikai markerüket ismerik,de a testben lakók Lélek-Tudatának rezgésszintjét is.
  Írhatnám most,hogy a “fegyverünk” megvan a legyőzésükre,de ezt még sokan nem értik meg! A szeretet kisugárzása és a gondolati vizualizáció! Akik ennek a naprendszernek a több tízeres-százezres években mérhető idejében beavatkoztak a bolygók,köztük a föld életébe,mind tiszta genetikájú 12 pár szálú DNS el rendelkeztek és igyekeztek istenekként tiszteltetni magukat. Jelenleg aki a bolygó felszínén emberi testekben született le,csak egy genetikailag lebutított 2 pár szálú testben jegyzi magát és azt hiszi magáról,hogy ő a teremtettség csúcsa és nincs nála szebb sem okosabb szerte a világban. 😉 A bolygón egy pillanat alatt fog összeomlani a rabszolgatartó társadalom,a vallásokkal és a dezinformációként tanított tudománnyal és a hazug történelemmel együtt! ÉBRESZTŐ!
  ui. Az “összesküvés elmélet” szövege az USA CIA embereitől től ered,amiben a valós UFO esetek szemtanúit-megélőit tették nevetség tárgyává,hogy ezzel eltereljék a megtörtént estekről a közvélemény figyelmét! Azóta sok butuska ember is használja ezt a szöveget,mert lusta és ostoba ahhoz,hogy maga is utána járjon és felkutassa a bizonyítékokat! (és persze ettől rendkívül büszke magára,hogy társait megtévesztheti,összezavarhatja!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük