Csak a normális életünket szeretnénk visszakapni

Több, mint féléve kezdődött hazánkban a koronavírussal kapcsolatos média-hisztéria, és több mint 3 hónapja tartanak a különféle korlátozó és kényszerítő intézkedések. Az elmúlt napokban azt gondoltuk, végre befejeződnek ezek, hiszen a világ legtöbb országában kiderült, hogy el van túlozva az egész, és még egy szezonális influenzánál is jelentéktelenebb kifutású járvány volt ez a rettegett „gyilkos kór, ami mindenkit elvisz”.

Számos külföldi orvos, tudós és kutató már hetekkel, sőt hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy tévedésen és szándékos hazugságokon alapul minden koronavírussal kapcsolatos médiahíresztelés, és a gyakorlatban is bebizonyosodott, hogy a halandóság nagy részét nem a vírus, hanem az „ellenintézkedések“ okozzák. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem a vírus, hanem az attól való félelem miatt hozott rossz döntések teszik tönkre nem csak az életünket és az egymás közötti kapcsolatainkat, hanem a gazdaságot is.

Napvilágra kerültek a koronavírus országos tesztelésének megdöbbentő részeredményei is, amely során május 1. és 12. között mindössze 2 pozitív személyt találtak több mint 8 ezer emberből. Ez annyit jelent, hogy 10 ezer lakosra alig több mint 2 pozitív eset jut, ami elenyésző 0,024 %! És persze ők sem voltak betegek, csak kimutatták náluk a vírus jelenlétét, vagyis „lábon kihordták a halálos kórt”.

EZÉRT MEGÉRI TÖNKRETENNI EGY ORSZÁGOT ÉS AZ ITT ÉLŐ EMBEREKET?

Ennek ellenére még mindig csak azt halljuk, hogy vigyázni kell, mert „érkezik majd a második hullám”, meg azt, hogy „a védekezést nem hagyhatjuk abba, csak térben tagolnunk kell”. Pedig már kijelentették azt is, hogy „járvány ugyan nincs, de járványveszély igen”.

Erőszakkal olyan intézkedéseket tartatnak be velünk, amelyek nagy része csak kárt okozott, miközben a legkevésbé sem bizonyult hatékonynak. Emellett a média megtévesztő híreivel az emberek többségét félelembe kergették, rettegésre ítélték, és ami még ennél is rosszabb, egymás ellenségeivé tették.

Miért kell továbbra is fenntartani ezt az áldatlan állapotot? Kiknek az érdeke, hogy még nagyobb legyen a baj? Szeretnénk már újra otthon érezni magunkat Magyarországon, és az életünkben!
Nem akarjuk, hogy egy kisebbség kényszerítse rá az akaratát a többségre! Ne a többség érezze magát rosszul a saját hazájában! Ne mi veszítsünk el mindent mások hazugságai és rossz döntései miatt. Hiszen mégis csak a mi életünk, a mi jövőnk és a mi országunk. Nekünk is legyen beleszólásunk!

Ezért úgy gondoljuk, épp itt az ideje nem csak kérni, hanem követelni azt, hogy: ADJÁTOK VISSZA A NORMÁLIS ÉLETÜNKET!
Ha Te is így gondolod, CSATLAKOZZ a Normális élethez ragaszkodók csoportjához, hogy meghallják végre a mi hangunkat is: https://facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok

KEDVELJÉTEK és KÖVESSÉTEK a normális élethez ragaszkodók közösségének oldalát is, ahol fontos híreket és információkat osztunk meg veletek!
ITT TALÁLJÁTOK MEG: https://facebook.com/AdjatokVissza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük